14 napos elállás

Vásárolj nálunk, online!

14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad és még nem használtad! Az elállási jog nem érvényesíthető használatban lévő cipő esetén (pl. utcai viselés esetén)

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSRÓL

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. 


A vásárlónak az Elállási/Felmondási/Csere igényét az alábbi módon:

1. Az [email protected] email címre küldött levél formájában


A bejelentéshez kérjük írja meg a következő adatokat:

- Rendelésszám: 

- Név: 

- Telefonszám:

- Termék neve, mérete:


TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE


Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia!

Amennyiben a megrendelés több páras, abban az esetben minden terméket abba a boltban szükséges visszaküldeni, ahonnan a vásárló megkapta.
 
Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.


TOVÁBBI HASZNOS TUDNIVALÓK, INFORMÁCIÓK

Ha a vásárló eláll a szerződéstől, akkor legkésőbb a bejelentéstől számított 14 napon belül, a Web-Gazda Kft. visszatéríti a vásárló által kifizetett termék árát.

A VISSZAKÜLDENI KIVÁNT TERMÉKET KÉRJÜK SOHA NE A SZÁMLÁN SZEREPLŐ CÍMRE KÜLDJÉK VISSZA!

TOVÁBBI FONTOS INFORMCIÓ, HOGY CHATEN KERESZTÜL, VAGY FACEBOOK ÜZENET FORMÁJÁBAN JELZETT BÁRMILYEN JELLEGŰ MEGKERESÉS NEM TEKINTHETŐ HIVATALOS FORMÁNAK. KÉRJÜK EZT VEGYÉK FIGYELEMBE!